Du er landet på Muffinform.dk, det helt rigtige sted at finde KitchenAid bageform. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle KitchenAid bageform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: KitchenAid Bakeware Bageform 33 x 22,5 cm

Sidste produkt på vores liste er KitchenAid Bakeware Bageform 33 x 22,5 cm som vi har fundet til 266,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bageform fra KitchenAid, der er ideel til, når der skal bages kager, hvad end det er gulerodskage, citronkage eller bare en klassisk chokoladekage.
Formen er en del af Bakeware-kollektionen og er fremstillet af aluminiseret stål med en holdbar non-stick b…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste KitchenAid Bageform på listen er KitchenAid Bakeware Bageform 33 x 22,5 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 266.00. Billigste udvalgte Bageform er KitchenAid Bakeware Bageform 33 x 22,5 cm som du kan købe for 266.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående KitchenAid Bageform data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle KitchenAid Bageform tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bageform guides:

Fandt du ikke det rigtige Bageform blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bageform: