Du er landet på Muffinform.dk, det helt rigtige sted at finde Scanpan muffinform. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Scanpan muffinform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Brund BY Scanpan Muffinform til 12 stk.

Sidste produkt på vores liste er Brund BY Scanpan Muffinform til 12 stk. som vi har fundet til 79,95 hos Kai Berntsen ApS.

Forhandlerens beskrivelse:
Bageform med 12 huller velegnet til bagning af bl.a.
muffins, cup cakes og boller mm. Bageformens koniske huller gør det let at tage bagværket ud af formen efter endt bagning.
Rengøres let i opvaskemaskinen.
Ovnvarme max.
230°C….

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

Dyreste Scanpan Muffinform på listen er Brund BY Scanpan Muffinform til 12 stk. fra Kai Berntsen ApS med en pris på 79.95. Billigste udvalgte Muffinform er Brund BY Scanpan Muffinform til 12 stk. som du kan købe for 79.95 hos Kai Berntsen ApS. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Scanpan Muffinform data og priser er hentet fra 1 butikker (Kai Berntsen ApS). Alle Scanpan Muffinform tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Muffinform guides:

Fandt du ikke det rigtige Muffinform blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Muffinform: