Bedste Scanpan Muffinform: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Muffinform.dk » Alle guides » Muffinform » Scanpan Muffinform

Du er landet på Muffinform.dk, det helt rigtige sted at finde Scanpan muffinform. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Scanpan muffinform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Brund BY Scanpan Muffinform til 24 stk.

1: Brund BY Scanpan Muffinform til 24 stk.

Tilbud: Kun 129.00 79.95 hos HvidevareShoppen.dk. Spar 49 kr. / 38 %

Bageform med 24 huller velegnet til bagning af bl.a. små muffins, cup cakes og boller mm. Bageformens koniske huller gør det let at tage bagværket ud af formen efter endt bagning. Rengøres let i opvaskemaskinen. Ovnvarme max. 230°C…. læs mere hos HvidevareShoppen.dk >>

Billede af Brund BY Scanpan Muffinform til 12 stk.

2: Brund BY Scanpan Muffinform til 12 stk.

Bedste pris: 79.95 hos Kai Berntsen ApS

Bageform med 12 huller velegnet til bagning af bl.a. muffins, cup cakes og boller mm. Bageformens koniske huller gør det let at tage bagværket ud af formen efter endt bagning. Rengøres let i opvaskemaskinen. Ovnvarme max. 230°C…. læs mere hos Kai Berntsen ApS >>

Dyreste Scanpan Muffinform på listen er Brund BY Scanpan Muffinform til 24 stk. fra HvidevareShoppen.dk med en pris på 79.95. Billigste udvalgte Muffinform er Brund BY Scanpan Muffinform til 24 stk. som du kan købe for 79.95 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Scanpan Muffinform vi har fundet koster i gennemsnit 79.95 kr.
Ovenstående Scanpan Muffinform data og priser er hentet fra 2 butikker (HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS). Alle Scanpan Muffinform tilbud er opdateret i dag 22-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Muffinform guides:

Fandt du ikke det rigtige Muffinform blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Muffinform:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Muffinform.dk

Mere med Scanpan:

Er du vild med Scanpan, men Muffinform var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Scanpan: